(25) Els músics

Alguns motius pels quals donar-te de baixa del club: No haver estat triat per jugar al primer equip dels nois. No haver estat triada per jugar al primer equip de les noies. Que l’entrenador et tingui tírria. No aconseguir mai pista de pàdel. Trobar pobre el sopar del dijous dos dijous consecutius. Prendre la decisió. Dos dissabtes seguits sense que la teva filla compti amb monitor. Dos dissabtes seguits en què el teu fill pateixi aquell monitor. Ser despatxat de l’estructura professional. Fitxar pel rival. Oferir-te al rival i que t’accepti. Oferir-te al rival, que no t’accepti i canviar d’esport. Descobrir que als Alps hi ha neu més mesos que al Pirineu. Admirar Andreu Vidal. Anar a viure a London. L’obertura d’un gimnàs al costat de casa. Haver provat de canviar les coses que no t’agraden. Adonar-te que ets soci de fa una pila d’anys i que faci la mateixa pila d’anys que no trepitgis el club. La bicicleta de muntanya.

Alguns motius pels quals no donar-te de baixa del club: Jugar al primer equip de les noies. Jugar al tercer equip dels nois. Que l’entrenador et tingui tírria. Contractar un professor particular de pàdel. Que sospiris per la cervela i pels Donettes dels dijous. Ser dels que els incomoda prendre decisions. Ser l’entrenador de la teva filla. Continuar en l’estructura professional. Oferir-te al rival, que no t’accepti i que només t’agradi el hockey. No disposar de prou diners per anar a esquiar als Alps –i, aquest any, tampoc al Pirineu. Estimar Andreu Vidal. No trobar feina a London i tornar-te’n. Que els carrils de la piscina del gimnàs del costat de casa imitin la C-58 a les vuit del vespre d’un feiner. Tornar a provar de canviar les coses que no t’agraden. D’amagat de la família, els diumenges, de matinada, vestir-te amb la camisa ratllada, mirar-te al mirall i adonar-te que et cauen dues llàgrimes –la segona, enorme. Tenir Titanic a la lleixa de les pel·lícules, gaudir-la una vegada al mes i sentir fascinació pel paper que hi interpreten els músics.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.