(31) Diccionari ratllat IV

Argot de hockey (1): “Aquest partit ja l’he vist”. “Vigileu, que surten de tres”. “Tu, va, collons, eh! Que són grocs!”. “Fem la paret senzilla”. “Si aguantem els deu primers minuts…”. “No entrem al seu joc”. “Stick a terra”. “Tallar i passar”. “Que grande!”. “Enorme!”. “Tu, va, collons, eh! Que són vermells!”. “Sense falta!”. “No perdre-la!”. “Sortim!”. “Ei, mireu els àrbitres, hem de ser 11 tota l’estona”. “Rodem”. “Fàcil”. “M’ha de tocar perquè pitis?”. “Distàncies!”. “De dret!”. “Para-la, para-la, para-la…”.

Què en faig de l’stick?: Pregunta fonamental del final de cada campanya esportiva que, bàsicament, ha de ser enfocada des de tres punts de vista: 1: Aquells que vulguin seguir jugant han de deixar l’stick al maleter del cotxe. 2: Aquells que no vulguin sentir a parlar mai més del hockey han d’aprofitar les fogueres de Sant Joan i de Sant Pere. I 3: Aquells que no sàpiguen què faran la temporada que ve –la majoria– han d’inscriure’s a algun torneig post-temporada, per exemple el Solidari, i adonar-se que inevitablement el seu és el grup 2.

Què en faig de les botes de hockey?: Pregunta també fonamental del final de cada campanya esportiva que, bàsicament, també ha de ser enfocada des de tres punts de vista: 1: Aquells que vulguin seguir jugant les han de deixar a l’aire lliure i descordades, per tal que quan les vulguin tornar a calçar no hagin sofert el procés de bacallanització: rigidesa lítica i cordons com cable de coure. 2: Aquells que no vulguin seguir jugant –ja sense stick– les han de deixar cordades i tancades en qualsevol armari sense ventilació, per tal que en el cas de voler-les tornar a calçar sigui impossible deslligar-les (Nota: atès que els cordons s’hauran convertit en cable de coure, els ja exjugadors en podran treure algun euro). I 3: Aquells que no sàpiguen què faran la temporada que ve –una altra vegada, la majoria– poden actuar segons els enfocaments 1 i 2, perquè en qualsevol cas el preu dels sticks ja els haurà fet desistir de seguir.

Aquesta entrada ha esta publicada en Esports, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: (31) Diccionari ratllat IV

  1. pere diu:

    no tinc mai gana

  2. zabala diu:

    sense gana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.