(32) Sopar de fi de temporada: recepció, a casa de set socis, de la carta amb els premiats

Soci nº1: A qui donen la placa al mèrit, aquest any? Molts deuen ser dels cavalls, perquè aquests cognoms… O del tennis… I l’escut d’or? Abans, perquè et donessin l’escut d’or… A mi, quan me’l van donar… Ho recordo perfectament. Si hi anirem? No donen res a ningú dels nostres, sempre fan igual… No hi anirem, és clar que no hi anirem. Si com a mínim el menjar fos bo…

Soci nº2: Rosa Maria, sí, ja torno a ser aquí. Una altra vegada sense pista, tu! Carta de l’Egara? Sopar, quin sopar? No, no conec a ningú d’aquest collons de sopar. Els del hockey s’ho munten entre ells, doncs que hi vagin ells. Pistes al camp nº1, això és el que jo faria.

Soci nº3: Acabo de rebre una carta de l’Egara, Mireia: em donen la placa al mèrit. Que què és la placa al mèrit? Una mena de reconeixement… Sí, és clar, hi hem d’anar. Dona, a mi m’agradaria que m’hi acompanyessis… És un sopar, sí. No sé si hi anirà la Marta del Toni… Els hi trucaré… És el 16 de setembre sí… No, el sopar no ens el paguen… Després hi ha copes, sí, però marxarem d’hora…

Soci nº4: Què són, aquests premis? Els Harmonia? Ah!, el fi de temporada… Sí, sí, la placa al mèrit aquesta és dels fi de temporada… Hòstia, has vist a qui li donen, Marta? Al Pere… Quins pebrots… Però què ha fet, el Pere? Clar, son pare… Ah, veus? També la donen al Marc… S’ho mereix. Escolta, fes una cosa, truca a la Mireia per si hi van, que així hi anirem amb ells. Tard no acabarem, no pateixis. Una copa, potser…

Soci nº5: T’has begut l’enteniment? Jo, al sopar, hi anava quan jugava i m’hi obligaven. Sí, ens el pagaven, clar. No, no hi he tornat més. I no hi tornaré fins que les coses no canviïn. Si tu hi vols anar perquè hi van la Mireia i la Marta, doncs vés-hi. Jo passo.

Soci nº6 (per telèfon): Oriol, no ho sé. Però suposo que sí que hi aniran, les juvenils, al sopar de fi de temporada…

Soci nº7 (a l’octubre): Mira, Maria Rosa. Ha arribat la carta del sopar de final de temporada. Que t’hagués fet gràcia, anar-hi?

Aquesta entrada ha esta publicada en Esports, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.