(38) El camí d’Albert Ros

“I, a continuació, lliurarem un recordatori a tots els finalistes d’aquests Harmonia 2016. Mentre els anem anomenant, que vagin pujant a l’escenari, sisplau: Sebastià Sales, Joan Sampere, Manuel Vidal, Anna Pons, Sílvia Riera, Montse Romera, Gemma Garriga, Marta Zabala, Carme Montero, Manel Fonollosa i Albert Ros. Un fort aplaudiment i molta sort a tots!”.
Sopar dels trofeus Harmonia del 2016. Albert Ros, pare del Xavi Ros, monitor de l’Escola, tresorer de la Junta, organitzador de la primera fase de l’Euroleague femenina a casa nostra, component actiu del Hockey Solidari, està nominat. A la taula de l’Albert Ros hi ha la seva dona –eufòrica per la nominació del seu marit i explicadora número 1 dels mèrits de la nominació–, en Joan Bel –amic de la parella Ros-Castilla, que ha vingut sol: es va separar fa tot just un any, després dels Harmonia de la temporada passada–, en Nacho Andrés i l’Anna Pons –són parella, companys de junta de l’Albert Ros i ella també nominada–, la Rosa Aguiló –de l’Egara Hockey Solidari– i dues nominades més, la Sílvia Riera –entrenadora del juvenil femení– i la Marta Zabala –delegada del juvenil masculí–.
Els salons del Club fan goig, més de tres-centes cinquanta persones, comptant-hi els juvenils-cyborgs, no se sap si humans o telèfons mòbils amb trets hominoides. La conversa a taula s’anima: qui serà l’or? I l’argent? I el bronze?
L’Albert Ros es va allunyant de la xerra i de la taula. Recorda el trajecte que l’ha dut fins aquí: els seus inicis com a monitor del seu fill Xavi, que no volia saber res del hockey i que ara hi juga fins i tot amb la selecció sots-18; la seva entrada a la Junta de la mà del Joan Bel, amic de llarga durada; els tornejos solidaris, l’Euroleague femenina, tants amics, algun disgust, nits massa curtes…
Dues hores més tard, l’Albert Ros és a la barra del bar convidant tothom pel seu Harmonia de bronze. I s’adona que guanyar el trofeu significa que el camí que té per davant és molt més llarg que el que ha fet fins ara.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.