(40) Mares

Partit d’alevins. Pla del Bon Aire. Un dissabte. Onze del matí.

La mare nº1 arriba deu minuts abans de l’inici. El seu fill, que l’espera, li llença un petó viatger, salutació que ella correspon movent la mà a la velocitat de les ales d’un colibrí en zel. La mare nº1 dirigeix un “Què?” somrient a l’entrenador i a la delegada, obvia els pares Carrefour i tecleja un whatsapp que fa “stk l km” al seu marit d’ara. Durant el matx, la mare nº1 no fa sinó enviar whatsapps i més whatsapps fins que, incaut, un pare Carrefour s’hi acosta i li diu que el partit s’ha acabat. Ella, irada, el travessa amb la mirada i, després, va cap al seu fill: “ho has fet molt bé, avui. Truco al pare perquè et compri una Fanta”.

La mare nº2 i la mare nº3 arriben juntes, just abans de començar el partit. Vénen de veure els seus dos fills infantils, que han jugat també al Bon Aire i que, com sempre, han guanyat. La mare nº2 i la mare nº3 estan convençudes de tenir uns fills infantils que seran olímpics. En el cas d’ara, vénen a veure els que seran, a més, abanderats de l’equip espanyol. No saluden ningú –de fet, els sembla que no hi ha ningú més que els seus respectius plançons–. I, quan acaba el partit, s’afanyen a treure d’una bossa gegantina un parell d’Aquarius –la Fanta té molt gas– i un entrepà de pernil salat, el menjar dels elegits.

La mare nº4 arriba amb el partit ja començat. Explica a l’entrenador que ve de la classe d’spinning, en la qual hi havia la germana de l’entrenador i, també, la cosina. A la delegada, amb qui havien anat juntes a la universitat, li pregunta si dinaran al club, que hi fan l’arròs molt bo. A la mitja part l’staff tècnic aconsegueix desempallegar-se de la mare nº4 i aquesta es dirigeix vers els pares Carrefour. En coneix uns quants. Parla amb tots. Quan, finalment, va a asseure’s al costat de les mares 1, 2 i 3 –les quatre anaven al Vedruna– l’àrbitre –cosí del seu exmarit– xiula el final. Llavors, la mare nº4 obre la Fanta que duu a la bossa i se la beu d’un glop.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.