(41) Misteris

Misteri nº1: Un dijous qualsevol el soci incaut es lleva amb el desig de jugar a pàdel. Després de dotze whatsapps i tres sms per aconseguir de compondre el quartet, telefona al club: “Bon dia, sóc el soci incaut. Miri: truco per reservar pista de pàdel. A les set va bé? Sí, ja som quatre: germans Tal, el Pasqual i jo mateix, el soci incaut. Una cosa, podria ser la pista C? Ah, es reserva l’hora, no les pistes… D’acord, molt bé. Així, una vegada arribem al club ens l’assignareu, la pista? Perfecte, gràcies, bon dia”.

El diumenge següent, al migdia, el soci incaut torna a tenir desig de pàdel.  Està dinant al club i, a les postres, envia la corresponent dotzena de whatsapps i el trio d’sms per assolir el pòquer. Després del cafè aprofita per anar a consergeria i demanar pista: “Hola, bona tarda. Miri, aquest vespre ens agradaria jugar a pàdel, som els mateixos quatre que dijous: els germans Tal, el Pasqual i jo mateix, el soci incaut. A les vuit va bé? D’acord… Ah, una cosa, podria ser la pista C? No? Està ocupada? Però no em va dir que les pistes no es poden reservar?”.

Misteri nº2: Els socis que saben la solució es reuneixen cada dijous. Tenen l’estratègia bona, la que no pot fallar: tornarem a guanyar. Tenen, fins i tot, una presentació en powerpoint. Blasmen els que hi ha ara, se’n reparteixen les tasques, imaginen ordres, consignes. Saliven per les victòries que són a punt d’arribar. Després de cada trobada es diuen: l’any que ve ens hi posem. Els socis que saben la solució són feliços de viure en un futur que sempre ve i que mai no arriba del tot.

Misteri nº3: Festa de final de temporada de les escoles esportives, diumenge, dos quarts d’una del migdia. Al camp 2, frisant per iniciar la desfilada, alumnes i monitors es bleeixen al sol. També alguns pares –sobretot dels alumnes més menuts– s’alimenten a pler de l’ou ferrat del cosmos. En aquest erm de foc, un pare amb gorra del club súper 3 pregunta a un monitor a l’ast: “Dissabte que ve hi ha entrenament, oi?”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.