(42) Diccionari ratllat VII

Frases de dijous (1): “Hi ha felins i canins, jo sóc felí”. “Al Nen, al Nen, al Nen i no el deixis. I, puf, surt en direcció contrària”. “Fot vint anys que sec en aquest sofà”. “T’he guanyat en tots els esports”. “Faig cent piscines en mitja hora, anar i tornar és una”. “Jo no jugo a ping-pong, jo jugo a tennis taula”. “Tot és qüestió de ritmes”. “Aquest és un mindundi”. “Ja sé que són amics teus, però són uns fills de puta”. “El porter no ha de ser un creador de gols”. “Ara sí: el club s’enfonsa”. “Aquest cérvol és el del Samaranch o el del Trullàs?”. “Jo no sé quantes nòmines firmo al mes”. “Em compro una bici: amb el descompte, l’IVA i venent l’altra, em tornen diners”. “El metge és igual que el mecànic, si hi vas et troba alguna cosa: això del fetge no és res”. “Jo faig el Tour amb els mateixos dies que els professionals”. “No en teniu ni puta idea”. “Demà a les set he de ser a Plaça Catalunya”. “A l’estiu els Donettes no són tan bons”. “Fa dos dijous a la Q8 vaig baixar-hi jo”. “Qui ha pagat la perdiu?”.

Gambada: Àpat de caràcter no paritari, continuador de la sardinada, en què socis de diferents generacions que cada dijous fan penitència al club s’entaulen plegats i semblen anar a la una. Les menges són embotit i pa amb tomàquet –la botifarra negra sempre queda–, amanida perquènosiguidit i gambes d’El Port de la Selva. Síndria, coca i cafè. Vi blanc i negre. Vint euros i xavalla. Durant l’àpat es critica sense pietat aquells que no hi són i, si escau, aquells que, sent-hi, no et poden sentir.

El invisible: Felí hominoide que suposadament va viure la seva època daurada fa més de vint anys i que s’atribueix poders de seducció sobrenaturals. Aquest personatge, dalt d’una Suzuki tipus Halcón Callejero, sembla que exercí de superheroi de l’amor mentre els seus coetanis es dedicaven al mam. Avui, El invisible, amb les parets blanques per manca de medalles, viu d’un record cada vegada més llunyà i divertit. Si vostè té un dia baix i se’l troba, passarà una bona estona.

Aquesta entrada ha esta publicada en Esports, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.