(46) viuen entre nosaltres…

Monitora-zombi: Monitora que arriba puntual, silent, ulls d’Arale Norimaki i amb la ment ancorada en l’alba que avui ha vist sortir. Des de la graderia els pares i mares no s’adonen de res, perquè a vint metres el fer de la monitora sembla l’habitual. Però els seus companys de seguida n’adverteixen la metamorfosi: li diuen de dividir el camp amb cons i ella xuta una pilota. També se la identifica per un mig-somriure no humà i per l’erràtica interacció amb l’alumnat.

Monitor-zombi: Monitor que entra al camp impuntual, garlant en to de peixater, ulls Mao i ganes d’explicar una nit sense haver tastat el llit. Els pares i mares, a la tanca que limita el camp, murmuren que la seva canalla no mereix un monitor així. Els companys, vius, li assignen tasques de con i el situen tan lluny com poden dels pares i mares dels murmuris. La prova definitiva del seu estat és comprovar que, vint minuts després d’arribar, corre a la primera font i hi beu prou aigua per travessar el desert del Gobi.

Mare-zombi: Mare-delegada que té convocada la seva filla a dos quarts de vuit al Don Cándido –juguen a Mataró a les nou–, que ha de dur sis nenes més al cotxe i que la nit passada ha sofert el delejat sopar d’empresa. Quan la mare-delegada s’atura al Don Cándido saluda pares, mares, nenes i monitor amb un definitori bondia alè Sue Ellen. La ruta Terrassa-Mataró li provocarà odi etern als Manel i al seu folk xirucaire-postmodern. Acabat el matx, la seva nena li comunica que ha convidat les sis del cotxe a dinar.

Pare-zombi: Pare-delegat –ha dit que sí a fer de delegat, perquè el seu fill no volia jugar– que s’ha de llevar a les set després de gitar-se a les cinc –sopar del màster d’IESE–. El seu destí, el Polo. Al cotxe, el seu nen, de l’edat de fer preguntes, després de les dues primeres troba la resposta: “Perquè em surt dels collons”. Resum de la resta: al Polo no li deixen entrar el cotxe; el monitor és dels pesats; i l’àrbitre sap el reglament. Decidit: el seu fill l’any que ve farà tennis.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.