(47) la represa

Any dos mil dotze. Octubre. Un dimarts a mitja tarda. A la feina, l’home que s’ha aprimat molt rep un missatge de correu electrònic d’un amic seu, component de la junta del Club: “Dijous pujaràs a l’Egara? Et vull comentar una cosa”. L’home que s’ha aprimat molt respon que sí, que hi anirà. Què li voldrà el seu amic de la junta? Immediatament salta de l’Outlook un avís de reunió i el món continua girant.

El dijous al vespre el soci que s’ha aprimat molt i el seu amic de la junta es troben al Club. S’asseuen als sofàs blaus –un dia els sofàs parlaran i lo de dalt nirà a baix– i el convocant enceta conversa: “T’has aprimat, oi? Escolta, només és un sondeig. Des de la junta es vol tornar a impulsar el drac. Tu com ho veus? Voldries ser-hi? Torno a dir que és només un sondeig…”. L’altre: “Home, jo… És una bona idea. I és clar… Va, sí, jo faig per un…”.

El duo s’alça dels sofàs i sembla que s’acomiada. Ho sembla: del no-res –bé, del bar– apareix un altre component de la junta que, abordant el sondejat, li diu: “Estàs més prim? Què, ja has dit que sí, oi? Perfecte, ho sabia. Això ho hem de tirar endavant. En seràs un bon director. Ara has de fer equip”.

L’home que s’ha aprimat molt ha passat del sondeig a la direcció en menys de dos minuts. Al trio, dempeus, se li suma un quart, astutament conxorxat, que també serà director. Amb l’ànim més enllà de l’estupefacció, l’home que s’ha aprimat molt tan sols s’encerta a dir: “Bé, com a mínim som dos directors, doncs”. Ja nomenat, va a l’empara de la colla del cérvol, on s’omple un got de plàstic només amb Spirit de taronja i gel –ferritina mana– i beu.

L’endemà el nou codirector d’el drac rep un nou missatge del seu amic del sondeig, amb el reenviament a tota la junta de la notícia de l’acceptació de l’encàrrec per part dels codirectors –un ja conxavat– amb “predisposició i entusiasme”.

L’home que s’ha aprimat molt el respon imbuït de Zuviría: “Ja m’ho diu la meva mare: he de saber dir que no. Gràcies a tothom. Menjaré més”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.