(49) socis que ho intenten I

Quim S, monitor. Camp Cesc Llongueras. Un dissabte. Quim S, que s’ha preparat els exercicis a casa, reuneix el grup de jugadors –sis anys de mitjana– i els explica què han de fer: “Primer de tot, mans separades, la dreta ben avall, on l’stick canvia de color. És important que agafeu bé l’stick. Sí? Doncs sortireu amb la pilota controlada, enganxada a l’stick, repeteixo, enganxada a l’stick, i conduireu fins a la línia de cons, allà. Quan hi arribeu els passeu per l’esquerra, fent servir el revés. Us tornareu a posar la pilota al dret i xutareu a porteria. És important que xuteu a porteria tot just traspasseu la ratlla de l’àrea. Ho faré jo primer i després vosaltres, d’acord?”. Quim S segueix les pròpies instruccions i completa l’exercici. De nou amb els alumnes, els diu: “Fàcil, oi? Qui és el primer?”. El primer és en Jan P, que agafa l’stick amb les mans juntes i xuta la pilota directament a porteria, fora. Quim S mira cap al límit del camp, on el pare d’en Jan P alça el polze de la mà esquerra en direcció al seu fill, mentre amb l’altra mà lluu una càmera de vídeo.

Pep E, spinner. La classe comença a dos quarts de nou i Pep E, a cinc minuts per dos quarts, és a la Plaça del Tauró, darrere l’autobús de la línia 9, totalment fora de si, bramant “en bus cap embús!”. Vol arribar a la classe d’spinning. Aconsegueix burlar la baluerna de TMESA i enfila la carretera de Matadepera, saltant-se dos semàfors taronja-vermell i un tercer en vermell-infern. Superats, trenca per la primera entrada cap a l’Egara, gir prohibit. Aparca al pas de vianants del Camp 3. Surt esperitat del cotxe, bossa en mà. Corre per Jacint Badiella, puja les escales de l’entrada, vist i no vist per la consergeria, salta el torn, al camp 1 entrenen, escales cap als vestidors. A la classe ja hi ha colla, però encara s’hi podrà enganxar. Al banc del fons obre la bossa i constata que s’ha deixat les vambes. Quan abandona el vestidor, derrotat, sent el monitor que, a la classe, crida “¡date un homenaje!”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.