(58) the answer, my friend, is blowing in the wind

Informació de servei:

Benvolgut soci, atenció: en qualsevol lloc –al bar, als sofàs blaus, camí dels vestidors, al camp dos, al Poni Club…– pot abordar-te un coordinador, una directora, un entrenador, una presidenta… un qualsevol càrrec, explicar-te la tasca que està desenvolupant –molts diran “endegant”– i proposar-te que hi col·laboris. Propostes tipus: “–Com ho tens per fer de delegat, aquest any, a l’equip del teu nano?”; o “–Pots donar un cop de mà a “el drac”? o “–Ens falta una persona amb empenta, a la Junta” poden ser llamineres per a un soci despistat. Ull viu: siguin aquestes les propostes, siguin unes altres, alerta amb les respostes. Se n’analitzen cinc, a mode d’exemple:

u:“–Potser sí”: A l’Egara no pots començar cap resposta amb l’expressió “potser sí”, és un error gravíssim. En sentir “potser sí” el càrrec posarà ulls de Terminator que ha trobat l’objectiu. I tres mesos més tard, a la reunió de la tercera comissió de què formes part, estaràs tornant a enviar el whatsappKri, vax trd. Neu supan”.

dos: “–Qui hi sou?”: Ingenuïtat colossal. Sempre hi coneixeràs algú, a la comissió, al grup, a la junta, a l’equip al qual et proposen d’entrar. I aquell a qui coneguis et recordarà qualsevol episodi energumènic de joventut, li pagaràs la cervesa i et repetirà ad infinitum “hosti és bonissim!”. No en sortiràs mai més, del grup.

tres: “–I hi feu moltes reunions?/I és per molts dies?”: Tocat i enfonsat. Quan s’entra en un grup es comença una reunió, un vespre, i la reunió no acaba mai. De fet, molts continuen a la primera reunió –encara no han decidit res.

quatre: “–És que ara estic fent un màster”: Resposta que només ajorna la disponibilitat. A partir d’haver anunciat el màster, cada vegada que et trobis el càrrec et preguntarà com et va i quan l’acabes. El més probable és que al final t’hi hagis de matricular –i aprovar-lo –pagar-lo.

cinc: No badar boca i posar cara de Miquel Bauçà (Google; imatges; Miquel Bauçà, fotografia de Carles Fargas): matrícula d’honor.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.