(62) les notes, a final de temporada

Carabasses sense revàlida: els que no expliquen –donar explicacions, jo?; alguns impacients, que esperen que els albercocs madurin abans i els miren fixo; els entrenaments per whatsapp; les convocatòries per whatsapp; el whatsapp; “–equivoquè?”; els que insulten; els dels seus criteris –de la sopa d’all; els dels seus objectius –la truita sense ous, famosíssima; els titellaires; els inventors del foc; els del jo; els taüters; els decoradors amb idees pròpies; el del dijous que burla els acompanyants –via bany– i ja el tens dins; els que, en l’enèsima reunió de dilluns, van dient: “–això, si per cas, ho decidim en la reunió del pròxim dia, sí, dilluns que ve”, i així ad infinitum; els imprescindibles; el del pollastre.

Pastanagues, amb gaiato –opcional: els que expliquen –s’expliquen– i, per tant, consolen –es consolen; els que si hi ha albercocs mengen albercocs i, si no n’hi ha, mangos; els que contesten “–ok” a entrenaments i convocatòries; d’equivocar-se així; els llagoters; els que s’empassen la sopa d’all i engoleixen la truita sense ous; els titelles; els de la brasa; els del tu; les comares; els que despengen el penjat –no són pas setze, ni són pas jutges; uns altres dels dijous; “–ok, dilluns que ve”; els que diuen als que s’autoproclamen imprescindibles que en són; els que es mengen el pollastre.

Llorers: els que projecten i, és clar, reben blasme a la pavloviana manera –perquè han gosat projectar; els de la llavor; els que no contesten, tanmateix sí que (ho) saben; els que es perjudiquen; els escarnits; els que es fan la sopa i la truita; els bufons; els del foc nou; els del nosaltres; els difunts; els penjats; la guineu; “–dilluns que ve tinc una altra reunió, a la mateixa hora”; els convenients que se saben prescindibles i combaten la proclamació; els de l’amanida –verda.

Confiem que el pròxim setembre els muts i les algues –que són legió, per fortuna, i permeten carabasses, pastanagues i llorers– vulguin tornar a repetir curs. Ni derrota, ni glòria, ni fi.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.