(64) diccionari ratllat XII

Reunió: convocatòria de diferents socis per parlar d’alguna qüestió urgent o molt urgent. El primer que cal dir-ne és el més evident: si s’hi ha de prendre una decisió, no se n’ha de celebrar mai cap, de reunió. I, encara menys, amb les persones concernides. Les reunions únicament tenen sentit si són per critiquejar decisions ja preses per algú altre –que, per descomptat, ni sabrà de l’existència de la trobada–, o bé per a l’exercici de la carta als reis –d’Orient. Els components necessaris de tota reunió són tres: el que no sap de què va, però hi està convocat; el que va a totes les reunions; el que en crearà el grup de whatsapp. Els components opcionals són dos: el convocant i el que era al bar amb l’encàrrec de matar l’aranya. El component sobrer és un: aquell que podria fer alguna cosa positiva per tal que la reunió tingués un resultat. Quant a l’hora, a les reunions només hi ha un element essencial: la impuntualitat. I quant a la localització, és sempre la mateixa: “–A l’Egara”. I com el premi dels iogurts.
2 Reunió de junta: té quatre elements diferencials: la localització és fixa; durant quatre anys els components solen ser els mateixos; no tenen grup de whatsapp; excepcionalment, en aquesta sí que s’hi concreta una cosa: els que després de la trobada es quedaran a sopar al restaurant del Club.
3 Reunió de monitors: atès que el col·lectiu susceptible de reunir-se ja té whatsapp, la principal característica d’aquesta tipologia de reunions és la seva posposició ad infinitum. És a dir, aquestes reunions no se celebren mai.
4 Reunió decisòria: oxímoron que només deixa de ser-ho si s’esdevé amb les característiques de les reunions del juez Forcén.
Tercer temps: farsa obligatòria post-partits que infanta la santíssima trinitat sociològica: el plom, el misantrop i el suïcida.
Immolació: únic agent de canvi eficaç. Així, si un soci té una idea per modificar la inèrcia del Club i és de veres que la vol aplicar tant sí com no, ja sap què li toca: bum. Tindrà funeral Lebowski.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.