(65) apunts

Posar-se en forma: dimecres 27: 25’47’’; dimecres 3: 26’02’’; dimecres 10: 26’11’’; dimecres 17: 26’24’’; dimecres 24: 26’25’’. I les postres: periostitis.
Utilitats del mòbil (1): bastir entrenaments; coordinar –aviat és dit–; citar-se –i escriure la consegüent disculpa d’última hora amb motiu de no assistir a la cita–; reunir-se –a la reunió s’hi haurà de concórrer amb el telèfon i consultar-lo tothora–; conspirar; blasmar; solidaritzar-se; seduir la delegada; aparentar que es fan coses. Semblar bo.
Utilitats del mòbil (i 2) –especialment valorada pels socis amb tendències misantròpiques: permet d’entrar al Club, ple de gent, sense necessitat de saludar ningú. No et veuen.
Utilitats del mòbil que encara han d’arribar: obrir la porta del camp 3 a l’hora convinguda; traslladar els cons i les pilotes de la caseta del material al camp; col·locar la mà esquerra de l’alumne a dalt de l’stick i la dreta a la meitat; fer costat; educar.
Aprendre: després d’uns quants anys d’ofici, el monitor constata que els infants n’aprenen, de jugar a hockey. Sovint, malgrat el monitor. En qualsevol cas, com és que n’aprenen? Per motivació? Per imitació? D’inèrcia? O és cosa de l’àcid desoxiribonucleic?
Innat –àcid desoxiribonucleic (1): si hi ha escollits, quin sentit té muntar una escola? Distreure els no escollits?
Cognoms –àcid desoxiribonucleic (i 2): tots els cognoms són iguals, és clar que alguns són més iguals que d’altres.
Quan la coordinadora es justifica abans de dir bon dia: cal respondre, invariablement, amb: “–Bon dia”.
Quan fan el posat seriós –aquest cas s’esdevé, sobretot, en exjugadors bons, exjugadors no tan bons i coordinadors (és un dir)– i t’adones que estan a punt de començar a explicar-te la Teoria General del Hockey –la seva: “–Disculpa’m, és que m’esperen…”.
Teoria General del Hockey: “–Jo…”.
Foc nou?: opció 1: de derrota en derrota fins a la victòria final; opció 2 –o Eugenio: “Vale gracias, ¿pero hay alguien más?”.
Humilitat: no s’ha ni d’escriure, aquesta paraula.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.