(66) més apunts

Posar-se en forma: Per al combat de la periostitis, a l’Internet diuen: camini de talons, sis passes endavant, sis passes enrere. “–Papa, què fas?” Digué la nena, al menjador. Dimecres 2: 25’27’’; dimecres 9: 25’25’’; dimecres 16: 25’14’’; dimecres 23: 25’08’’; dimecres 30: 24’49’’. I amb les postres, és clar.
Muévete: Fer quaranta anys serveix perquè un rellotge et digui el que has de fer. Assumir-los és no fer-ne cas?
Elogis (1): “–Desconfia del llagoter unidireccional, és ell que s’encimbella”, sentencià el cérvol, una nit de lluna plena –en què tramuntàrem la carena lentament, sense dir re.
Elogis (i 2): Hi afegí: “–Aquell que no és capaç també del blasme, fa del raspall un rasclet”.
El cérvol va seguir manifestant-se: “–Guanyar aploma el conservador, que és poruc. Tanmateix, també impulsa el viu, que veu la jugada”.
I abans de l’última copa, acabà: “–Fareu el que voldreu, ara bé –que vol dir calça’t: la papallona en l’ambre és bellíssima, i morta.” Si la lluna feia el ple també el féu la nostra pena.
Carnet d’entrenador: Tenir-lo o no tenir-lo, aquesta és la qüestió –digué El Invisible, la nit del rellotge.
Fracàs en la compulsa del DNI (1): Oficina d’Atenció Ciutadana, plaça Didó, Terrassa, un dimarts al migdia: “–Aquí fa molts anys que no en compulsem, de deneís. No ho podem fer. Només en compulsem si ens quedem la documentació. Que surt a la web que sí, que la fem? No pot ser… Que ho ha mirat abans de venir? Doncs ja diré que ho treguin…”
Fracàs en la compulsa del DNI (2): Comissaria de la Policia Nacional, carrer de Baldrich, Terrassa, un dimecres, cinc minuts per les nou del matí: “–Sí, hacemos compulsa. En esa mesa, abrimos a las nueve. ¿Son las nueve menos cinco? Abrimos a las nueve”.
Fracàs en la compulsa del DNI (i 3): Comissaria de la Policia Nacional, carrer de Baldrich, Terrassa, el mateix dimecres, un quart de deu del matí: “–No puedo hacer compulsa de este documento: está cercenado. Debe renovarlo. Pida día y hora a este número o consulte nuestra web”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.