(68) la volta Bequen

Comença just al caminoi que neix al final de l’aparcament de dalt; tires caminoi amunt, fins a l’Argemí, que voreges deixant-lo a mà esquerra; quan arribes al carrer que dóna a l’Euncet, l’agafes a mà dreta i creues la carretera de Matadepera, per la passera que dóna a Verge de Montserrat –si penses que la vida és més important que la volta, cal mirar a dreta i esquerra per comprovar el trànsit de la carretera en creuar-la; a la urbanització, agafes carrer de Joan Miró amunt –en paral·lel a la carretera– i després Mateu Turu fins a la cruïlla amb Sant Ignasi, que prens en sentit nord fins a l’avinguda de les Arenes, que hauràs de travessar per enfilar-te avinguda del Vallès amunt. Després d’una recta llarga i de pendent sostingut –que llarga que es fa, aquesta recta–, fas cap al carrer Joan Camps fins al pont de la Riera –el segon pont, se’n diu–, que creues per agafar el carrer de Gaietà Vallès fins a la cantonada amb Sant Francesc. Baixes Sant Francesc –aprofita’l per recuperar forces– fins a trobar el camí de la Font de la Tartana –la pujada pica– que escurçaràs trencant a mà dreta per Miquel Cervantes. Després, continues pel carrer de la Marinada, Agustí Escuder, la Muntanyeta, Josep Pla i Narcís Monturiol, fins a desembocar en el Passeig d’Àngel Guimerà. Aquí, al passeig de Guimerà, és on caldrà demostrar la fortalesa mental, serrar les dents i patir. Deixes Guimerà i gires a l’esquerra per Josep Valls i després a la dreta per Sant Llorenç. Segueixes per la Bolera, Plaça de Sant Jordi, Avinguda de les Arenes i de nou Sant Ignasi, punt a partir del qual repetiràs, en sentit invers, l’itinerari ja recorregut, fins al punt de sortida –ara d’arribada–, on cridaràs “toooop!”.
Cinc quilòmetres vuit-cents metres, amb un desnivell positiu de vuitanta-tres.

Cronometratge: si la fas en menys de 30 minuts, excel·lent. Si la fas en menys de 25, felicitacions: en tens el rècord. Per a l’acceptació del temps, s’han d’aportar un mínim de dos testimonis –preferiblement, enemics.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.