(69) arriba y abajo

I el monitor comenta a l’alumne nouvingut la llargada de l’stick del deixeble: “–Així dius que el papi te l’ha comprat per a la creixença?”.
Pàvlov (5): la cosa és que cada vegada que sento la paraula “valors” penso en la borsa –o la vida. És a dir, que quant costa.
Pavlov (6): la cosa és que cada vegada que sento l’expressió “valors olímpics” penso en la tomba del senyor Coubertain. I en altres tombes –moltes tombes. Més exactament, en cementiris enormes. Valors tanatorials.
Arran de l’Orde del Drac de Sant Llorenç (2):
1. Els apàtics: ens en falten. De fet, dels que en tenim per donar i per vendre són dels diligents –i de la pitjor espècie, és a dir, dels que activen apàtics històrics.
2. Els indiferents: encara millors que els apàtics. Individus fonamentals per a la bona marxa de qualsevol institució.
Créixer: si un entrenador diu: “–L’equip creix” o “–el lateral esquerre ha de créixer” cal fer-lo plegar ipso facto.
So: diuen que als congressos d’enginyers també falla. Així, ¿per què a l’Egara sí que haurien de funcionar, els micròfons?
La volta Llarga: versió ampliada de la volta Bequen, el recorregut de la qual es perllonga quan aquesta deixa el camí de la Font de la Tartana. Així, si a la Bequen trenques pel carrer Miquel de Cervantes, a la Llarga continues Font de la Tartana amunt fins al carrer del Llorer, on comença una baixada de fort pendent que et du a Isaac Peral, que prens en sentit esquerre –amunt! La costa de l’inventor del submarí llançador de torpedes l’acabaràs quan tombis a mà dreta pel carrer de l’Avellaner, que no deixaràs fins a Pi Pinyoner a l’esquerra –molt breument– per agafar, després, la Noguera –a la dreta– i desembocar al carrer del Boix –de nou a l’esquerra. Reprendràs Isaac Peral també a l’esquerre –torpede a babord!– fins a reincorporar-te al recorregut de la Bequen per Agustí Escuder. I fins al punt de sortida de l’Egara –si hi arribes també hauràs de cridar “toooop!”.
Cronometratge –volta Bequen: segons diuen, hom l’ha fet en menys de 24…

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.