(76) l’home de la recepció, et altri

L’home de la recepció: matinada del 2 al 3 d’agost. Amadeus –o com se digui, ara. Expedició cérvol, després de sopar amb falsa sal de l’Himàlaia. Mentre els expedicionaris desbarren a la barra, entren al bar llegendes de l’stick, abillades amb la samarreta de l’imperi –hi ha la que els confon amb la selecció de natació sincronitzada– a la recerca de la copa que no han alçat al camp. Amb ells, l’home de la recepció, que, per a qui encara no ho sàpiga, des de sempre que demana: si, tot desmarcant-se, col·loca l’stick a la dreta, vol que li passis la pilota a l’esquerra –i si el col·loca a l’esquerra, la pilota li has de passar a la dreta. La cosa és, certament, molt senzilla. Falta, és clar, que el passador sàpiga on xuta.

Un vídeo de l’istiu: 3 d’agost. Divendres. Mitja tarda. Després que la nit anterior se’l convencés de no visitar el Cau Ple de Lletres –que, sigui dit de passada, ja no existeix– i de canviar la literatura esportiva per la pràctica –“Tu, pedala. Deixa’t de llibres i pedala. Pedala!”– SVT envia el vídeo en què, dalt d’una bicicleta del gimnàs del Club, manifesta: “Lo del Cau Ple de Lletres, descartat. Amb la bici, tal i com amb la majoria de coses, tot és començar. Gràcies, nois”. Ja ho hem esmentat en altres ocasions, però convé recordar-ho: ni cas a consells, promeses i juraments d’un dijous a la nit.

Una foto de l’istiu: 27 d’agost. Dilluns. 7.23 am. Matadepera. En Rifle, amb cotxe cap a la feina, enxampa el Sr. S, vestit d’esport, aferrat a la barana del carrer Joan Camps que dóna a la Riera de les Arenes. La imatge no aclareix si el Sr. S fa els estiraments de després d’una activitat física qualsevol o s’espera al moment propici per al salt –o totes dues coses. En un missatge posterior el senyor S ens informa que: 1. No s’ha llançat pont avall; i 2: té hora al fisioterapeuta per una lesió al bessó. Sigui com vulgui, un dia s’haurà de parlar clar sobre els efectes, nefands, de les vacances.

La llista del Rifle (i 2): l’afaitada ha estat d’antologia.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.