(77) no som invisibles, et altri

“–No som invisibles!”, proclamà, eufòric, el pirata irlandès: frase que avala que no som allò que passa, sinó allò que ens passa –pel tupí.
Anècdotes –per descomptat, totes falses (2): l’Invisible n’ha incorporat dues de noves al seu catàleg delirant: sobre la cuina del jabalí –de cuina també hi entén– i la de l’obertura personalitzada de les portes del túnel de Vielha.
Botifarrada: després de l’amanida –de justificació–, de l’embotit –l’Invisible digué que, abans de l’embotit, primer s’ha de servir el pa–, de les torrades –tots els colors del negre, que podria haver cantat aquell–, de la botifarra –del cunyat del de Calaf que fa la bona, etcètera–, de les mongetes –exquisides!–, del Lan –vi volador–, de la macedònia –sempre inquietant–, de les coques –de vidre, de crema, de fruita, de llardons–, del cafè, i de les copes, vam veure passar llista –ho juro– al de la capa verda.
Llibreta vermella: segons els seus curadors, se serà més restrictiu amb: 1. aquells que no vénen a sopar els dijous i se sumen als dijous extraordinaris –llegeixi’s botifarrada i gambada. I 2. aquells que menystenen la botifarrada i només s’apunten a la gambada.

Hockey
La teoria del peu esquerre: ara resulta que un nou inventor de la pólvora ha descobert la sopa d’all. Admirem-lo.
“–Amb l’equip que tenim, si fem cinquens…”, digué, sentenciós, el que hi entén: la resposta, inapel·lable, va arribar de l’amant imaginari de la Irene Montalà: “–L’Egara sempre ha de sortir a guanyar”. Com d’habitud, doncs, ni puta idea.
El que hi entén també sentencià: “–Seràs jugador de hockey quan, havent de triar entre un whisky i l’stick, triïs l’stick”. Que el cérvol hi faci més que nosaltres…
Una vegada ho tinguem tot gravat, visionat, clicat i programat: beveu, no deixeu de beure whisky –o rom, si ets pirata i irlandès.
I com sigui que, d’uns anys ençà, el hockey ha deixat de ser un esport i s’ha convertit en un videojoc: penseu que lo important no és participar, ni competir, ni tampoc guanyar. Lo important ets tu.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: (77) no som invisibles, et altri

  1. Pere Ejarque Guillamat diu:

    ¿qui és l’invisible?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.